Adenomul de prostată

Adenomul de prostată este cea mai răspândită tumoră benignă, întâlnită la barbații cu vârsta peste 60 de ani, chiar dacă nici cei mai tineri nu sunt ocoliți în ziua de astăzi de această problemă. Adenomul de prostată a început să fie prezent mai frecvent începând chiar de pe la 30 de ani (a se face distincție între adenomul de prostată, adenocarcinomul de prostată şi prostatita). Aș dori ca cei care citesc aceste rânduri să nu se sperie și să creadă că adenomul ar fi ca o condamnare la moarte. Aș spune mai degrabă că poate fi considerată ca fiind o apariție accidentală, un posibil abuz care se răsfrânge ulterior asupra prostatei. Acum încerc să dau o explicație mai plastică acestei afecțiuni.

Este ca şi cum s-ar produce prabuşirea unui munte peste o albie de râu, datorită lucrărilor pentru construirea unei autostrăzi, afectand astfel natura, dar dând naştere şi unui lac. E frumos lacul, nu-i aşa, dar şi de autostradă avem nevoie… Iar dacă nu este totul supravegheat, frumosul se poate transforma în dezastru.

Fie datorită alimentației defectuoase, fie sistemului imunitar, insuficient consolidat (asemuiți de mine cu niste soldați care apără cetatea numită organism), pot duce la o propagare necontrolată a celulelor-problemă. Adenoamele sunt niste blocaje pe drumul sănătății noastre.

Ce trebuie făcut pentru a le debloca?  Ideal ar fi prevenția, dar nu există încă specialiști în medicina preventivă, altfel numărul bolnavilor ar fi mult diminuat.

Vă dau ca exemplu chimicalele folosite an de an la culturile de vegetale, pentru combaterea dăunătorilor, care şi ei se diversifică în fiecare an. Doar că aşa cum insectele, visuşii sunt distruşi de chimicale, aşa este afectat şi organismul uman. Până la urmă nu chimicalele sunt cele vinovate, ci oamenii care acceptă utilizarea lor!

Nu încetez să repet că prevenția este mama unei sănătăți de fier, iar prin alimentația sănătoasă organismul va degaja mai puțini radicali liberi, iar    pericolul de a ne îmbolnăvi va fi mult mult mai redus. Rămân la convingerea că fitochimicalele din plante, din fructe de pădure, zarzavaturi, soia, pot împiedica dezvoltarea adenomului de prostată. Potrivit studiilor, persoanele cu nivel crescut de IGF1 (Factorul de creștere de tip insulinic 1 (IGF-1) este un hormon produs în mod natural de ficatul nostru, ca răspuns la stimularea hormonului de creștere ) au un risc mult mai mare de a avea adenom de prostata. La subiecții a căror alimentație este bogată în proteină animală, nivelul IGF1 este mai ridicat decât al celor care consumă proteină animală ocazional, sau deloc. Evoluția adenomului de prostată este lentă și în timp, iar în unele cazuri remisia  adenomului de prostată se face în mod normal, fără niciun tratament. Creșterea diferitelor structuri ale glandei numita prostată duce la adenomul de prostată.  Factorii de risc în adenomul de prostată sunt: alimentația – în primul rând (lucru urmărit de noi de-a lungul a 27 de ani de cercetări), moștenirea genetică, vârsta, ingerarea de medicamente, munca sedentară la birou, deficit al activității testicolelor, diferiți viruși, dereglări hormonale, lipsa de mișcare etc. Metabolismul este o altă cauză a apariției adenomului de prostată. Apariția adenomului de prostată determină  modificări ale actului micțional, ca și agravarea simptomatologiei. Ignorarea adenomului de prostată poate duce la complicații severe. Diagnosticul adenomului de prostată se stabilește de către specialist, în urma examenului clinic și al investigațiilor.

Concomitent cu medicamentația prescrisă de specialist, se pot administra și produsele noastre, obținute din plante, ca de exemplu: Elixir of Youth Canadian Sweet Extract, si nu  numai, în funcție de fiecare pacient.

Plantele din formula produsului Elixir of Youth Canadian Sweet Extract au acțiune în adenomul de prostată, astfel:

– protejează celulele prin neutralizarea radicalilor liberi și sprijină diviziunea celulară normală;

– acționează asupra componentei musculare, îmbunătățind tonusul muscular la nivelul uretrei;

– acționează asupra componentelor glandulare ale prostatei, ajutând la restabilirea echilibrului hormonal;

– au proprietăți  regeneratoare asupra țesuturilor;

– îmbunătățesc fluxul sanguin la nivelul țesuturilor;

În diagnosticul adenom de prostat sistemul imunitar este hotărâtor, prin urmare una dintre principalele proprietăți ale preparatelor firmei noastre este întărirea sistemului imunitar, dar rezultă și alte beneficii, ca:

– îmbunatațesc funcția prostatei;

– previn mărirea prostatei și contribuie la o diviziune celulară normală;

– asigură o bună diureză, ducând la înlăturarea congestiilor și infecțiilor locale, fără a avea reacții adverse;

– au proprietăți antiinflamatorii, antiseptice;

– ameliorează funcţiile glandelor endocrine asupra organelor sexuale, cu efect pozitiv.

În adenomul de prostată acțiunea preparatului mai sus-menționat se vede încă din primele luni de administrare, prin diminuarea simptomelor, până la dispariția lor. Cu timpul, prostata revine la dimensiuni normale, iar analizele de sânge au un nivel normal.Altfel spus, dispariția simptomelor înseamnă rezolvarea cauzei. Produsele noastre fiind naturale, sunt recomandate pe o perioadă de 6-8 luni, iar în situaţii cu simptomatologie bogată, pot fi luate până la un an de zile sau chiar mai mult. Concomitent, recomandăm cititorilor nostri, și mai ales spre a nu deveni pacienți, să-și schimbe stilul de viata. Sau, cum se mai spune, schimbarea stilului de viață este cel mai ieftin drum de a-ți recăpăta sănătatea și de a ți-o menține –  lucru confirmat de cei mai mari specialiști ai lumii în domeni…

Schimbarea stilului de viață înseamnă o alimentație cât mai sănătoasă, mai bogată în fibre, dar săraca în proteine animale, bogată în proteina vegetală, în legume și fructe. Mișcarea (excepție făcând mersul pe bicicletă), practicarea unui sport este un factor extrem de important!Să nu uităm că prostata este necesară ambelor sexe, așa că aveți grijă de ea, tratați-o ca pe un lucru de pret.

Cu stimă și urări de sănătate,

Dr. ANGELA HIMOVITH / Tel. 0748/11.24.20, 0748/11.24.21

e-mail : dr.himovith@gmail.com

www.secret-herbs.com

Studiile au demonstrat ca organismul foloseste 90% din extractul lichid comparabil cu numai 30-50% a tabletelor s-au capsulelor .

NOTA
Materialul are la baza  metode naturopatice ,traditionale si plante
 
Pentru evitarea indoielilor, informtiile nu constituie o recomandare medicala si nu sunt destinate sa indrume publicul s-au sa serveasca drept recomandare s-au instructiune s-au sfaturi pentru utilizare s-au modificarea recomandarilor medicale s-au renuntarea la medicamentul prescris de doctorul curant si nu constituie un inlocuitor a sfaturilor medicale s-au individuale . 
Contraindicatii : copiii , femei insarcinate s-au care alapteaza, persoane carora le este limitat/interzis consumul de alcool .

Leave a comment